GEARMOTORER

Vi leverer gear og gearmotorer fra 1W - 45kW med drejningsmoment fra 0,1 - 7500 Nm. Tandhjulsgear, fladgear, keglegear og snekkegear leveres med AC- og DC-motorer.

  SE PRODUKTER
 

DC MOTORER

Høj effektive børsteløse DC motorer, høj virkningsgrad, høj hastighed i et kompakt format. Stort regulerings område, konstant moment, forsyning AC som DC.

  SE PRODUKTER
 

KAPSLINGER

Skabs- og kasseprogrammet omfatter alt - små kapslinger til elektronikprodukter, vejrbestandige kapslinger til styringer, som skal monteres udendørs, og helt store skabe til styretavler.

  SE PRODUKTER
 

FREKVENS- OMFORMERE

Frekvensomformerne dækker et bredt effekt- og spændingsområde. Nem og enkel programmering via logisk menu er en selvfølge i alle størrelser. Tæthedsgraden ændres i et "snuptag".

  SE PRODUKTER
 

AC MOTORER OP TIL 200W

AC motor programmet består af standard asynkron og reversible motorer samt moment motorer, hastigheds regulerbare motorer og IP67 motorer, der er modstandsdygtige over for støv og vand.

  SE PRODUKTER
 

LEDNINGS- KANALER

Bredt program af slidsede kanaler til industrielle miljøer og lagerfører SEGMA ledningskanal som blyfri, halogenfri og til egensikrede områder (EX-områder)

  SE PRODUKTER

EEGHOLM WEBSHOP

Shop online i ro og mag eller download tegninger og datablade, når det passer dig. Vi har åbent 24/7.

Du finder allerede nu mange varer i vores webshop, og der kommer flere til hver dag.
arrow
Finder du ikke lige det du mangler, så kontakt os på 7312 1212. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Bemærk – kun salg til virksomheder.

image
 

BRAND- & KOMFORTVENT

Totalløsninger i vinduesautomatik til facadepartier og ovenlys, nyeste udvikling indenfor avancerede styringer, komplet udvalg indenfor spindel- og kædemotorer og ABV-styringer.

  SE PRODUKTER
 

GEAR

Kompakte, dynamiske gear af høj kvalitet fra APEX Dynamics. Gearene kræver minimal vedligehold, har et lavt støjniveau og har lang levetid.

  SE PRODUKTER
 

EL-TAVLER

Vi er specialister i eltavler og automationsløsninger til det industrielle og maritime marked. Vi fremstiller effekttavler, styretavler, PLC tavler, MCC tavler og pneumatiktavler.

  SE PRODUKTER
 

LOKKE- VÆRKTØJ

Håndbetjent lokkeværktøj der kan stanse i stål, rustfrit stål eller aluminium.

  SE PRODUKTER
 

MASKIN- INDKAPSLING

X-frame er en serie fleksible moduler til indkapsling af maskiner. Konceptet er baseret på en intelligent kombination standardiserede moduler og fleksible aluminiumsprofiler.

  SE PRODUKTER