Vacon100X

En decentraliseret frekvensomformer i særklasse

VACON 100 X sætter standarden for decentraliserede frekvensomformere. Den har et strømniveau på op til 37 kW (ikke overgået af konkurrenter), leveres med IP66/Type 4X-beskyttelse med udendørsindkapsling og har højtavancerede styringsegenskaber, der garanterer, at processer kører nøjagtigt, som du foretrækker. Dertil kommer dens indbyggede harmoniske filtreringsdosselspoler, der gør den velegnet til offentlige netværk.

Godkendelse af IP66/Type 4X-udendørsindkapsling betyder, at VACON 100 X leveres med al den armering der kræves, for at modstå de udfordringer, som krævende applikationer kan byde på. Den robuste, sprøjtestøbte metalramme er stærk nok til at modstå 3g-vibrationer, og dens køleegenskaber er uovertrufne. Indkapslingen er pulverbelagt for at yde beskyttelse mod korrosion og er beregnet til at kunne fungere fuldt ud i udendørsmiljøer.

Indkapslingens kølelegeme er nemt at rengøre og de store, åbne kølelameller betyder, at frekvensomformeren kan fungere under en temperatur på op til 60°C (med effektreduktion). Kølesystemet er opbygget, så det ikke er afhængigt af en motorluftstrøm som de fleste motormonterede frekvensomformere, og blæseren har hastighedsstyring og kan tilsluttes, og det gør den nemt at udskifte.

Features og fordele

  • Kan modstå selv barske forhold, såsom varme, snavs og vibrationer
  • Nem at holde ren
  • Fleksibel installation og velegnet til offentlige netværk takket være de indbyggede støjspoler til filtrering af harmoniske forstyrrelser
  • Integreret Ethernet-kommunikation og Safe Torque Off (STO)
  • Kan monteres i en hvilken som helst position og passer ind overalt, hvor der er plads

Applikationer

Ventilatorer, pumper, transportbånd og afvaskningsinstallationer og universalinstallationer.

Få professionel rådgivning

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, som du ikke kan finde svar på her på siden?

Udfyld kontaktformularen...
...så kontakter vi dig og hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

Lignende produkter

Vi står klar til at hjælpe dig!

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Thomas Behrmann

Thomas Behrmann

Product Manager

Mobil +6120 5321
thb@eegholm.dk

Sabrina der Hertog

Sabrina der Hertog

Product Manager

Mobil +45 7312 1230
sdh@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!