Prøv i stedet AR stepmotoren fra Orientalmotor, som er en høj-effektiv closed-loop stepmotor med en lav varmeudvikling, de er energibesparende og har et højt output moment (op til 150 Nm). Og så fås de til en yderst konkurrencedygtig pris – nu også med et Neugart planetgear.

Closed-loop stepmotorerne – AR serien – benytter sig af closed-loop funktionen til at fastholde positioneringen selv under abrupte lastudsving og -accelerationer. AR serien er udstyret med en rotor positioneringssensor, som overvåger rotationerne. Ved overbelastning vil stepmotoren omgående opnå kontrol ved hjælp af closed-loop mode.

Registreres en overbelastning gentagne gange, vises et alarm signal. Når en positionering er gennemført, meldes ”END” kommandoen tilbage. Dette sikrer samme høje niveau af driftssikkerhed som ved brug af en servomotor.

Lav varmeudvikling

AR serien anvender en høj effektiv teknologi til at opnå en signifikant reduktion i varmeudviklingen fra motoren. Energiforbruget og CO2 udslippet er op til 66% mindre end ved konventionelle modeller.

Mulighed for flere systemkonfigurationer – indbygget kontroller (stored data)

Driftsdata indstilles i driveren og vælges og eksekveres fra master kontrolleren. Forbindelsen og kontrollen med master kontrolleren håndteres enten via, I/O, Modbus (RTU)/RS-485 eller industrielt netværk. 

Tekniske data

o/step – 0,72o – 0,036o

Byggestørrelse – 42, 60, 85, 90 mm

Holdemoment – 0,41 – 52 Nm

Gear – Keglegear, planetgear og harmonisk gear

Vil du høre mere om dine fordele og muligheder med stepmotoren

Så tag kontakt til Poul-Henning Nielsen på tel 4035 8654 eller på mail phn@eegholm.dk

Vi står klar til at hjælpe dig...

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Salgsansvarlig

Mobil +45 4035 8654
phn@eegholm.dk

Klaus Jacobsen

Klaus Jacobsen

Salg og teknisk support

Mobil +45 4314 1805
kja@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!