Den 2-fasede stepmotor fra Orientalmotor har et højt drejningsmoment, er energibesparende og miljøvenlig og har en reduceret varmeudvikling.

Stepmotoren – PKP serien – har en opløsning på 200 step/omdrejning (1,8 °/ step) samt en stepmotor med gear, der yder et højt moment og en højere opløsning.

Kompakt stepmotor med højt moment

Det maksimale drejningsmoment for stepmotoren er omkring 1,2 – 1,7 gange højere end en standard PK-stepmotor i samme byggestørrelse. Stepmotoren opnår det samme høje drejningsmoment som en standard PK-motor i en større byggestørrelse, hvilket betyder, at anlæggets størrelse kan reduceres tilsvarende.

Temperatursænkning på mere end 10oC

Varmeudviklingen i en motor er ofte en medvirkende faktor til at forkorte en motors levetid. Varmeudviklingen hos PKP-serien er betydeligt reduceret i forhold til andre motorer i samme byggestørrelse. Her er tale om en temperatursænkning på mere end 10 °C. Den lavere varmeudvikling giver motoren en markant længere levetid og gør, at motoren er velegnet til kontinuerlig drift.

Stepmotor bruger 30% mindre energi

Stepmotoren bruger 30 % mindre energi i forhold til sammenlignelige produkter fra PK-serien. Desuden kan mindre strømforsyninger og drivere anvendes og på den måde reduceres CO2-udledningen yderligere.

Tekniske data

Faser:                  2 faser
Step:                    0.05-1.8
Moment:             0,014 – 4 Nm
Byggestørrelse: 20 mm / 28 mm / 35 mm / 42 mm / 56,4 mm / 60 mm
Mulighed for:     gear

Læs også den høj-effektive closed-loop stepmotor

Her et lille uddrag:

“Prøv i stedet AR stepmotoren fra Orientalmotor, som er en høj-effektiv closed-loop stepmotor med en lav varmeudvikling, de er energibesparende og har et højt output moment (op til 150 Nm). Fås nu med et Neugart planetgear”.

Vil du høre mere om dine fordele og muligheder stepmotoren

Så tag fat i Poul-Henning på mobil 4035 8654 eller send en mail til phn@eegholm.dk

Vi står klar til at hjælpe dig...

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Salgsansvarlig

Mobil +45 4035 8654
phn@eegholm.dk

Klaus Jacobsen

Klaus Jacobsen

Salg og teknisk support

Mobil +45 4314 1805
kja@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!