Specialer

PC-løsninger (programmer) med brugervenlige grænseflader (GUI) til styring og overvågning. Kommunikation med hardware og andre computersystemer. Datahåndtering, databaser og rapportgenerering.

Over 20 års erfaring med systemer til seddelautomater og kortautomater samt tilhørende programmer til datakommunikation, administration og overvågning.

Nøgleord: Dankort, Kreditkort, Chip-kort, identifikation, sikkerhed, kryptering, pengetransaktioner, NETS, datakommunikation, mange protokoller, høj driftssikkerhed, dagsopgørelser, regnskab, databaser o.s.v.

Kundespecificerede styringer af DC motorer og stepmotorer, hvor der er krav til pladsforhold eller pris. Her kan kravene opfyldes ved at bygge en kundespecifik styring af DC motorer og stepmotorer, hvor der kun er de funktioner tilstede, som tilfredsstiller kunden, hvilket ved et større stykantal betyder, at prisen (inkl. udvikling) bliver billigere end en standardløsning.

Anvendes i områder hvor der stilles krav til hastighedskontrol samt moment, og regulering af output – f.eks. til en mover til campingvogne. Vi tilbyder en total leverance med styring i kasse samt valg af motor ud fra kundens specifikationer.

Elektronikløsninger

Eegholm software & electronics - overblik

Forretningsidé

Samarbejdet

Specialer

Tekniske kompetencer

Løsninger

Vil du vide mere, så tag fat i Ole...

Lad os tage en uforpligtende snak. Ring eller skriv til mig, så tager vi en snak om hvordan vi kan gøre en forskel for din forretning.

Du træffer mig på mobil +45 6155 3081 og på mail or@eegholm.dk.

Hvis du leder efter et godt råd inden for mine kompetencer eller en introduktion til nogen i mit LinkedIn netværk, så er du altid velkommen til at kontakte mig.  

Ole Rasmussen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!