Skræddersyede hardware- og software-løsninger, der vækster din forretning

Det kræver ressourcer og tid at udvikle og vedligeholde hardware- og softwareløsninger internt i virksomheden. Med Eegholm som partner får du din egen elektronikafdeling, der kan klare det hele fra udvikling over prototype til produktion og support.

Hør mere om dine muligheder ved at booke et møde hér eller tag fat i Ole Rasmussentelefon 6155 3081.

Software og elektronikløsninger

Det er dyrt at udvikle og vedligeholde jeres egne løsninger

Udvikling af hardware og software er både tids- og ressourcekrævende. Det løber hurtigt op, og koster mange penge. Var det ikke bedre at bruge de penge på jeres kerneforretning?

Skræddersyede hardware- og softwareløsninger

Ved at lægge udvikling, produktion og support af jeres hardware- og softwareløsninger over til en erfaren totalleverandør med et bredt kendskab til mange forskellige brancher, kan du spare interne ressourcer, tid og penge – også selv om du har bygget din løsning på standardprodukter.

Nøglefærdige elektronikløsninger

Lige klar til at montere i jeres produkter og sælge

b

Altid bygget på nyeste teknologi

Vores knowhow og viden fremtidssikrer din løsning

Z

Stor erfaring giver bedre løsninger

Få en optimeret løsning fra starten og undgå fejl

Få professionel rådgivning

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, som du ikke kan finde svar på her på siden?

Udfyld kontaktformularen...
...så kontakter vi dig og hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

Bygget på din ide – bare endnu bedre

Hos Eegholm Software & Electronics får du adgang til den nyeste viden og de dygtigste udviklere inden for hardware og software. I tæt samarbejde med jer skaber vi den optimale løsning, der lige er til at integrere med jeres produkter.

Vi kan klare det hele lige fra udvikling, prototype og test over serieproduktion og til logistik, service, support og vedligehold.

Det giver jer en skræddersyet løsning, der produceret i store stykantal er billigere end at købe standardprint med en masse funktioner, der alligevel ikke er brug for.

Hardware- og softwareløsninger i tre lette trin

Det er hverken svært, tidskrævende eller dyrt at få jeres egen hardware- og softwareafdeling hos Eegholm. Alt, hvad det kræver, er:

R

Book et indledende møde, så vi kan få mere at vide og udregne en pris

R

Du får en nøglefærdig løsning, der er lige til at bygge ind eller sælge direkte

R

Vi udvikler den rigtige løsning sammen med jer, og sætter den i produktion

Den løsning, I skulle have valgt fra starten

For mange virker det grænseoverskridende at lægge produktionen af en vigtig kernekomponent i deres produkter ud af huset. For oftest spiller styreelektronikken og andre hardware- og softwarekomponenter en essentiel rolle, som gør hele forskellen – både for kunden, og i forhold til konkurrenternes tilsvarende løsninger.

Men når først du har taget springet, ville du ønske du havde gjort det for længst. For software- og hardwareudvikling er både tids- og ressourcekrævende, og kræver både stor teknisk knowhow og en konstant finger på pulsen.

Udviklingen inden for netop hardware- og software går stærkt, og der kommer hele tiden nye produkter og løsningsmetoder, der gør det muligt at optimere både den tekniske implementering og produktionen. Det kan nemt løbe op i store besparelser – både tids-, performance- og prismæssigt.

Udnyt teknisk knowhow og stordriftsfordele

Ved at lægge udviklingen, produktionen og vedligeholdelsen af jeres centrale hardware- og softwareløsninger ud til os, kan du både udnytte vores store tekniske knowhow og viden inden for hardware- og softwareudvikling, og vores brede erfaring med at skabe hardware- og softwareløsninger der nemt kan integreres i jeres produkter.

Samtidig får du gavn af de stordriftsfordele vi har, fordi vi producerer mange andre former for hardware- og softwareløsninger til andre brancher. Det giver jer store besparelser på både udviklings-, produktions- og vedligeholdelsesomkostninger.

Som at have jeres egen elektronikafdeling

Samtidig får I mulighed for at følge produktionen tæt ved hjælp af vores kunde- og brugeroptimerede B2B-portal. Her kan du altid hente opdaterede designdokumenter og specifikationer. Det gør det nemt for jeres vigtige nøglepersoner in house at hente data og dokumentation, samt få et overblik over de ordrer, I har i produktion.

Vi kan også stå for både logistik, service og support på de hardware- og softwareløsninger, vi har leveret til jeres produkter. Så kan I koncentrere jer om det, I er stærkest til inden for jeres branche – og får nye muligheder for at videreudvikle og optimere jeres produkter – kort sagt maksimal fokus på jeres kerneforretning.

Kontakt os i dag, og lad os komme i gang med at samarbejde om jeres hardware- og softwareløsninger.

Eegholm software & electronics - overblik

Forretningsidé

Samarbejdet

Specialer

Tekniske kompetencer

Løsninger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!