Her får du 5 gode grunde til at vælge den højeffektive og prisbillige stepmotor fra Orientalmotor.

RKII stepmotor serien fra Orientalmotor er yderst kompakt med højt moment. Momentet ved byggestørrelse 42 mm er øget med 50%, hvilket giver  en reducering i positionerings- og bevægelsestiden. Stepmotoren fås også i byggestørrelse 60 og 85 mm.

1 – Pladsbesparende – smal og kompakt driver

Drivere kan installeres side om side, og udnytte pladsen i en applikation maksimalt. Hvis drivere installeres ved siden af hinanden, er den tilladte omgivelsestemperatur 0-40oC.

2 – Høj effektiv – reducér energiforbruget op til 47%

Ved maksimal udnyttelse af motormaterialet er energiforbruget reduceret med 47%, hvilket resulterer i et reduceret energiforbrug og et reduceret CO2 udslip. Lavere varmeudvikling fra motoren gør, at behovet for ventilation reduceres.

3 – Nøjagtig positionering

Positioneringsnøjagtigheden ved RKII stepmotorer er +/- 0,05o. Når stepmotoren anvendes sammen med en spindel er stoppe nøjagtigheden +/- 1,4µm, hvilket gør stepmotoren velegnet til positioneringsdrift.

4 – Lav vibration – digital kontrolleret driver

En mikrostepdriver, der er kontrolleret af et digitalt system, reducerer vibrationer betragteligt ved en 0,72o stepmotor. Styringen af enheden foregår med en digital CPU. Denne model benytter en PVM styring i stedet for en PAM enhed, hvilket resulterer i en sinusformet kurve for hver fase, og reducerer vibrationerne markant.

5 – Opløsning – stepvinkel angives nemt

Opgradér nemt opløsningen på en 1,8o stepmotor ved at anvende stepvinkel potentiometeret til at matche de nuværende input pulser til den ønskede output hastighed og position. Hertil kræves ingen software eller kontrolmodul.

Download katalog

Vil du høre mere om dine fordele og muligheder…

Tag kontakt til Poul-Henning Nielsen på tel 4035 8654 eller på mail phn@eegholm.dk

Vi står klar til at hjælpe dig...

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Kundeansvarlig

Mobil +45 4035 8654
phn@eegholm.dk

Dennis C. Lorensen

Dennis C. Lorensen

Product Manager

Mobil +45 6069 1382
dlo@eegholm.dk

Sabrina der Hertog

Sabrina der Hertog

Sales Coordinator

Mobil +45 7312 1230
sdh@eegholm.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!