Den nye MRC01-controller gør det muligt at programmere uden kendskab til programmering.

For virksomheder øger industrirobotter ofte effektiviteten i produktionen og i logistikafdelingen, men de er ofte en dyr løsning for virksomheden, samtidig med at der tit er mangel på ansatte med de nødvendige programmeringsevner.

Det har vi løsningen på – med den nye MRC01-controller fra Oriental Motor kan robotter betjenes uden forudgående viden.

Med MRC01 kan selv uerfarne operatører oprette et funktionelt program til industrirobotter inden for en time. Controlleren er udviklet specielt til drev, der styres af Oriental Motor’s AZ-serie af motorer. Disse closed-loop stepmotorer muliggør batterifri absolut positionering, hvilket gør dem ideelle til at drive flere robotter.

Værktøjets centerpunkt (TCP)

Controlleren overtager automatisk komplekse kinematiske beregninger, som bl.a. omfatter indlæring af værktøjets centerpunkt (TCP), hvilket har central betydning for hele robotprogrammeringen. Indlæring af TCP gør det muligt for robotten at bevæge sig til den samme position fra forskellige vinkler.

Med MRC01 kan operatøren vælge mellem et kartesiansk koordinatsystem, et håndflange-koordinatsystem, et værktøjskoordinatsystem og et aksekoordinatsystem. Controlleren muliggør bl.a. direkte datadrift og JOG/Tip/ZHOME-drift.

Der tages hensyn til eventuelle akseforskydninger under programmeringen, hvilket gør, at MRC01 også er velegnet til robotter med en høj frihedsgrad.

Egenskaber ved MRC01 controlleren

Her får du nogle af de væsentligste egenskaber ved controlleren;

 

  • MRC01 understøtter EtherNet/IP, så der kan oprettes bevægelsessekvenser til interne robotter ganske enkelt ved at overføre bevægelsesdata fra en programmerbar styring.
  • MRC01 er udstyret med 8 indgange og 8 udgange til direkte I/O-funktioner.
  • Start/stop-operation og styring af perifere enheder kan nemt udføres
  • Forskellige beskyttelsesfunktioner reducerer risikoen for utilsigtede bevægelser, f.eks. som følge af forkert betjening.
  • Controlleren afbryder driften, før robotten nærmer sig en singularitet under indlæring og udfører en farlig bevægelse

Vil du høre mere om controlleren?

Kontakt os i dag, og lad os finde den helt rigtige løsning til netop dit behov. Du træffer dit Eegholm team på telefon 7312 1212.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Kundeansvarlig

Mobil 4035 8654
phn@eegholm.dk

Jan Hansen

Jan Hansen

Teknisk supporter

Telefon 45 2710 3748
jha@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!