DRS-serien er en kompakt lineær aktuator, som er kendetegnet ved høj opløsning og præcision, flere positioneringer og variable hastigheder.

Drevet består af en Closed Loop Alpha Step stepmotor kombineret med en kuglespindel – en gennemtænkt konstruktion, der gør DRS-serien yderst kompakt.

Den lineær aktuator serie – DRS – består af flere forskellige typer. Typen med rullet spindel opnår en gentagelsesnøjagtighed på ± 0,02 mm. De tre byggestørrelser – 28 mm, 42 mm og 60 mm – fås med lineærføring, med elektromagnetisk bremse eller med håndhjul.

Driftsikker lineær aktuator

DRS-seriens modeller kan med sin indbyggede Closed Loop Alpha Step stepmotor bevare positioneringsdrift selv under pludselige belastningsudsving og accelerationer.

En rotor positionssensor overvåger rotationens hastighed og mængde. Ved overbelastning vil den med det samme genvinde kontrollen ved hjælp af den såkaldte Closed Loop mode. Fortsætter overbelastningstilstanden udsendes der et alarmsignal, dermed sikres en driftsikkerhed som ved en servomotor.

Ekstra stabilitet og lavt støjniveau

Lineær aktuatoren er udstyret med en fast stabilitets-guide, der udnytter aktuatorens bredde maksimalt og giver den nødvendige stabilitet i drift. Standard type uden stabilitets-guide fås også, dog skal der her være sørget for en kugleskrue anti-spin mekanisme.

DRS-seriens kapsling er forbedret, hvilket har minimeret støjniveauet betydeligt.

Integreret design

Den hule rotor og spindel møtrik er integreret. Samlestykker er ikke nødvendige, men den kompakte høj præcisions mekanisme kan med lethed anvendes.

Vigtigste fordele ved den lineære aktuator

  • Kompakt konstruktion
  • Lavt støjniveau
  • Gentagelsesnøjagtighed på ± 0,02 mm
  • Høj driftsikkerhed

Få flere tekniske data og mulighed for at downloade kataloger

Vil du høre mere om dine fordele og muligheder

Så tag fat i Poul-Henning på mobil 4035 8654 eller send en mail til phn@eegholm.dk

Vi står klar til at hjælpe dig...

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Kundeansvarlig

Mobil +45 4035 8654
phn@eegholm.dk

Klaus Jacobsen

Klaus Jacobsen

Salg og teknisk support

Mobil +45 4314 1805
kja@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!