Nærhedssensorer er bl.a. med til at sikre produktivitet og sikkerhed i dit produktionsanlæg. 

Her får du 3 fordele ved at bruge nærhedssensorer: 

1. De øger automatiseringen og reducerer behovet for manuel indgriben. Sensorerne kan registrere objekters tilstedeværelse eller bevægelse uden direkte kontakt, hvilket gør dem ideelle til at overvåge og styre produktionsprocessen. Ved at reducere behovet for manuel betjening, kan nærhedssensorer bidrage til at mindske fejl og øge effektiviteten.

2. De er med til at sikre præcis positionering og justering af komponenter og maskiner. Sensorerne kan opdage selv de mindste afvigelser og give realtidsfeedback, hvilket muliggør nøjagtig positionskontrol og forhindrer fejlmontage eller defekte produkter. Dette sparer ikke kun tid, men også ressourcer, der ellers ville være brugt på fejlfinding og kvalitetskontrol.

3. Endelig kan nærhedssensorer bidrage til at reducere energiforbruget og forbedre bæredygtigheden i produktionsanlæg. Ved at opdage fraværet af objekter eller bevægelse kan sensorerne benyttes til detekterer dette og medvirke til automatisk slukke for udstyr eller justere strømniveauet, når det ikke er i brug. Dette sparer energi og reducerer miljøpåvirkningen. 

Vil du høre mere om nærhedssensorer?

Vil du høre mere om mulighederne med nærhedssensorer og hvordan du kan integrere dem i dit anlæg, så tag fat i Poul-Henning Nielsen på telefon 4035 8654. 

Vi står klar til at hjælpe dig!

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Thomas Behrmann

Thomas Behrmann

Salg og teknisk support

Mobil +6120 5321
thb@eegholm.dk

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Salgsansvarlig

Mobil:+45 4035 8654
Mail: phn@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!