Kort om Eegholm

Eegholm er en virksomhed, som har specialiseret sig i at levere løsninger og komponenter, der indgår i elektro-mekaniske opgaver.

Vi arbejder hver dag på at skabe merværdi for vores kunder. Vi sparrer med indkøbere og teknikere og hjælper dem med at source varer, tyde gældende normer eller på anden måde finde den rette løsning. Dermed får de tid til at fokusere på deres kernekompetencer – uden at ansætte ekstra ressourcer.

Både bredden i vores seks forretningsområder, og det interne samarbejde på tværs af huset, har skabt os en solid position inden for løsningssalg.

Vores rødder er et stærkt fundament for hele vores identitet. Siden grundlæggelsen i 1924 har vi haft et kompromisløst fokus på udvikling. Vi har taget det bedste med os fra alle årene, og vi er i dag en moderne og livskraftig virksomhed med en solid erfaring og stærke faglige kompetencer.

Vores værdier

  • Vi er troværdige
  • Vi er ansvarlige
  • Vi er værdiskabende

Troværdige mennesker udviser loyalitet og respekt. Mennesker med respekt tager ansvar. Ansvarsfulde og engagerede mennesker skaber resultater og værdi. Vi arbejder hele tiden på at skabe merværdi for vores kolleger, kunder og leverandører.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!