SPV-serien består af en Closed Loop Alpha Step stepmotor og et controller-system. Der sikres således en tuning-fri og misstep-fri drift. Aktuatoren med bånddrev muliggør at lasten kan flyttes med en høj hastighed på op til 1000 mm/s og en maksimal slaglængde på 1000 mm.

Lavt vibrations- og støjniveau

Den anvendte Closed Loop Alpha Step stepmotor forhindrer trintab og pendling ved standsning. Med 60 mm x 67 mm er størrelsen af den nye SPV-serie yderst kompakt. Der kan køres med op til 10 kg last, og samtidig bibeholde en gentagelsesnøjagtighed på ± 0,05 mm.  

Ved hjælp af avanceret teknologi, der producerer jævnhed der kan sammenlignes med den fra en microstep driver, er vibrations- og støjniveauet blevet sænket. 

Nem ledningsføring mellem lineære slide og controller 

Den lineære slide og controller er forbundet via et enkelt kabel. Desuden kan kabellængden udvides til maks. 10 meter. Kablet er udstyret med et stik for hurtig forbindelse.

Desuden kan motoren enten monteres opad eller nedad pegende, således kan der nemt og bekvemt vælges hvilken monterings-type der passer bedst til konstruktionen af den pågældende applikation.

Vigtigste fordele

  • Fleksibel montering
  • Closed Loop
  • Nem installation
  • Præcis positionering

Vil du høre mere om dine fordele og muligheder

Så tag fat i Poul-Henning på mobil 4035 864 eller send en mail til phn@eegholm.dk

Vi står klar til at hjælpe dig...

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Kundeansvarlig

Mobil +45 4035 8654
phn@eegholm.dk

Klaus Jacobsen

Klaus Jacobsen

Salg og teknisk support

Mobil +45 4314 1805
kja@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!