De kombinerer positionering med høj præcision med en særlig kompakt størrelse som giver fleksibilitet, når den skal integreres i forskellige applikationer

Med den nye DR-serie har Oriental Motor udviklet lineære aktuatorer, hvor rotoren, kugleskruen og kugleskruemøtrikken er direkte integreret uden en kobling.

Aktuatorerne fås i forskellige udgaver: De fås i standardudførelse og alternativt med lineært bord eller med sidestyring. Alle tre varianter giver fleksible anvendelsesmuligheder og kræver mindre plads til installation.

Og så er de særdeles egnet til applikationer, hvor hver centimeter pladsbesparelse er vigtig, og hvor der samtidig kræves høj nøjagtighed.

Kompakt design

Et nyt træk ved DR-serien er dens optimerede og kompakte design: aktuatorerne er kendetegnede ved en reduceret længde samt mindre montagearbejde.

Dette skyldes, at rotoren, kugleskruen og kugleskruemøtrikken er direkte integreret i den optimerede lineære aktuator uden kobling. Kuglelejerne er placeret på ydersiden af kugleskruemøtrikken. Deres store diameter sikrer, at aktuatorernes samlede længde reduceres betydeligt.

Mere fleksibilitet i monteringen, højere hastighed

  • Stor monteringsfleksibilitet: Husets design er optimeret, så en større del af huset nu hviler på monteringsfladen. Især i versionen med lineært bord fordeles belastningen bedre på denne måde. Dette beskytter kuglelejerne og forlænger aktuatorernes levetid.
  • Ved hjælp af specielt konstruerede monteringsplader kan næsten alle monteringsretninger gennemføres.
  • De nye lineære aktuatorer har højere hastighed. Der er to spindelafstande til rådighed: Med en spindelafstand på 2,5 mm opnås en maksimal hastighed på 100 mm/s; med en afstand på 1 mm er den maksimale transportbelastning 4 kg.

Vil du høre mere om de nye lineære aktuatorer?

Kontakt os i dag, og lad os finde den helt rigtige løsning til netop dit behov. Du træffer dit Eegholm team på telefon 7312 1212.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Kundeansvarlig

Mobil 4035 8654
phn@eegholm.dk

Jan Hansen

Jan Hansen

Teknisk supporter

Telefon 45 2710 3748
jha@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!