Eegholm og ATB har sammen udviklet kundespecifikke løsninger til små, mellem og større produktioner og anlæg. Motorerne spænder over yderst kundespecifikke modeller til modificerede standardprodukter!

Eegholm og ATB har sammen udviklet kundespecifikke løsninger til små, mellem og større produktioner og anlæg. Motorerne spænder over yderst kundespecifikke modeller til modificerede standardprodukter!

Eegholms leverandør af el-motorer, ATB Antriebstechnik, har en solid erfaring med produktdesign og fremstilling af el- motorer til adskillige applikationer. ATB er én af de førende motorproducenter af motorer og driftanlæg til flere industrisektorer.

Produktprogrammet strækker sig fra 25W til 25MW og indeholder standard og kundespecifikke løsninger. Med mærker som Schorch, Morley, Laurence Scott og Brook Crompton i deres produktsortiment har ATB en kvalificeret løsning til alt.

Energibesparende motorer

ATB har el-motorer til alle led i vandforsyningskæden – bortlede eller rense spildevand eller at levere rent drikkevand. Motorerne yder deres optimale på en energibesparende måde – både i lavvoltsanlæg, kundespecifikke højvoltsmotorer eller motorer med integreret frekvensomformer.

Motorer til farlige miljøer

ATB motorer rangerer blandt de markedsførende producenter af el-motorer til farlige miljøer inden for olie, gas og kemisk industri.

El-motorer og driftanlæg sikrer, at olie og gas bliver sikkert, pålideligt og effektivt ledt til deres destinationer. I flere kemiske og petrokemiske anlæg, ville produktionsprocessen ikke være mulig uden el-motorer specifikt designet til farlige miljøer. ATBs motorer kører pålideligt i døgndrift yderst energieffektivt, så energiomkostningerne holdes på et minimalt niveau.

Vil du vide mere, så kontakt…

Har du brug for rådgivning, hjælper vi dig gerne med at finde den optimale løsning inden for elektroniske og mekaniske transmissioner.

Kontakt Halldor på 7312 1221 eller send en mail på hak@eegholm.dk .

Du kan også læse mere på vores hjemmeside eller besøg vores webshop, og bestil din el-motor nemt og enkelt!

Vi står klar til at hjælpe dig!

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Salgsansvarlig

Mobil 4035 8654
phn@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!