Eegholms leverandør, Orientalmotor, præsenterer BLV-serien – kompakt og energieffektiv børsteløse DC motor. Produktprogrammet omfatter nu børsteløse motorer fra 200 til 400W.

BLV serien yder fra 80 til 4.000 o/min og har udvekslinger fra 1:5 op til 1:100, hvilket muliggør applikationer hvor der er behov for variabel hastighedsregulering. En kompakt motor som også kan bruges til vertikale bevægelser på grund af mulighed for elektromagnetisk bremse.

DC motoren opsættes enten via I/O eller RS-485 og kan bruges i adskillelige applikationer. Med I/O modulet kan parametre som f.eks. rotationsretning programmeres enkelt og direkte. RS-485 interface er velegnet til mere komplekse processer.

Parametre der kan programmeres via interfacet; hastighed, motoracceleration, belastning og alarmfunktioner ved overbelastning.

Tekniske data

Effekt: 200 og 400 Watt

O/min: 100 – 4.000 (80 – 4.000*) (*ved anvendelse af OPX-2A)

Spænding: 24 VDC / 48 VDC

Byggestørrelse: 104 mm

Option: Batteridrift

Applikationer

BLV serien er særdeles velegnet til miljøer, hvor der er behov for pladsbesparende motorer, da denne har et mindre indbygningsmål end tilsvarende motorer desuden er vægten reduceret.

DC motoren er egnet til conveyor løsninger med varierende last og z-aksel drift er mulig på grund af den elektromagnetiske bremse.

Vil du høre mere om dine fordele og muligheder med BLV serien

Så tag fat i Poul-Henning på 4035 8654 eller mail til phn@eegholm.dk

Vi står klar til at hjælpe dig...

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Salgsansvarlig

Mobil +45 4035 8654
phn@eegholm.dk

Klaus Jacobsen

Klaus Jacobsen

Salg og teknisk support

Mobil +45 4314 1805
kja@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!