2-akse-driver fra Oriental Motor giver mulighed for markante pladsbesparelser.

Sammenlignet med den tidligere model er størrelsen blevet reduceret markant – syv centimeter i længden – og der er stadig størrelsesmæssige fordele i forhold til brugen af to en-akse-driver.

Den nye driver styrer AZ-stepmotorer, der er udstyret med en mekanisk absolutværdisensor, der er meget effektive stepmotordrev med lukket kredsløb. De samme motorer fungerer også som drev i aktuatorer som f.eks. lineære føringer, cylindre, rundborde eller tandstangssystemer.

Driveren er alsidig kan benyttes til mange forskellige applikationer. Ved kombination af forskellige drev bliver styringen af komponenterne således væsentligt forenklet.

Hurtig og enkel at tilslutte

Samtidig er det værd at bemærke, at der kræves mindre ledningsføring ved brug af 2-akse-driveren.

Driveren er EtherCAT-kompatibel, og tilslutningen til feltbusnettet er enkel via Ethernet-kablet. Indstilling og udførelse af driftsdata samt indstilling af forskellige parametre, udgivelse af alarmoplysninger og overvågningsfunktioner kan styres via netværket. Kommandoer og statusmeddelelser overføres i realtid.

På denne måde kan bevægelserne af flere synkront arbejdende stepmotorer udføres pålideligt og præcist.

Til applikationer med tre eller fire akser kan vi tilbyde et bredt udvalg af flerakse-driveren. Alle flerakse-drivere drives med 24/48 VDC.

Vil du høre mere om 2-akse driveren?

Kontakt os i dag, og lad os finde den helt rigtige løsning til netop dit behov. Du træffer dit Eegholm team på telefon 7312 1212

Vi står klar til at hjælpe dig!

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Kundeansvarlig

Mobil 4035 8654
phn@eegholm.dk

Jan Hansen

Jan Hansen

Teknisk supporter

Telefon 45 2710 3748
jha@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!