Service, reparation og ombygning

Vi fungerer som problemløser for industrivirksomheder, elektromekaniske værksteder og skibsfartsindustrien, og tilbyder alle former for service, reparation og ombygning af elektromekaniske moduler inden for f.eks. ny omvikling, ombygning til anden spænding, udskiftning af lejer, ombygning af gear o.l.

Få repareret on-site eller på vores værksted

Vi udfører elektromekanisk service og reparationer samt vedligehold af elektriske installationer og anlæg. Visse opgaver løses ude i din virksomhed, andre på vores eget værksted, der er udstyret med det nyeste og mest avancerede værksteds- og testudstyr. Vores erfarne og dygtige serviceteknikere tager sig af opgaverne.

Vores industritekniske værksted opererer over hele landet. Vores veludstyrede rullende værksteder rykker hurtigt ud, og vi står klar til at servicerer dig 24 timer i døgnet, året rundt. Og er der brug for service andre steder i verden, klarer vi også det. Specielt skibsfarten serviceres worldwide.

Vil du vide mere, så tag fat i Ole...

Ole Rasmussen

Ole Rasmussen

Development Manager

Mobil: +45 6155 3081
Mail: or@eegholm.dk

Service, reparation og ombygning

Har du brug for at få repareret eller viklet din motor, står vi klar til at hjælpe dig. Samtidig har vi hjælpe dig med service, reparation og ombygning af

  • elektromotorer AC/DC
  • frekvensomformere
  • ventilatorer
  • pumper af enhvert art
  • omformeranlæg
  • elektromekanisk udstyr

Motorvikling

Motorvikling er løsningen når motorer skal kunne tåle unormalt høje temperaturer, når de tekniske data ikke er gængse på markedet eller når en ny enhed ikke kan skaffes inden for den ønskede tid.

Undgå dyre skader ved at integrere sikkerhedsanordninger som termoafbrydere eller følere til ekstern alarm.

Motorvikling udføres også sammen med skift af lejer og andre defekte dele i forbindelse med reperationsarbejde. Resultatet er en motor der fungerer 100 % som ny.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!