Service, reparation og ombygning

Vi fungerer som problemløser for industrivirksomheder, elektromekaniske værksteder og skibsfartsindustrien, og tilbyder alle former for service, reparation og ombygning af elektromekaniske moduler inden for f.eks. ombygning til anden spænding, udskiftning af lejer, ombygning af gear o.l.

Få repareret on-site eller på vores værksted

Vi udfører elektromekanisk service og reparationer samt vedligehold af elektriske installationer og anlæg. Visse opgaver løses ude i din virksomhed, andre på vores eget værksted, der er udstyret med det nyeste og mest avancerede værksteds- og testudstyr. Vores erfarne og dygtige serviceteknikere tager sig af opgaverne.

Vores industritekniske værksted opererer over hele landet. Vores veludstyrede rullende værksteder rykker hurtigt ud, og vi står klar til at servicerer dig 24 timer i døgnet, året rundt. Og er der brug for service andre steder i verden, klarer vi også det. Specielt skibsfarten serviceres worldwide.

Vil du vide mere, så tag fat i Ole...

Lad os tage en uforpligtende snak. Ring eller skriv til mig, så tager vi en snak om hvordan vi kan gøre en forskel for din forretning.

Du træffer mig på mobil +45 6155 3081 og på mail or@eegholm.dk.

Hvis du leder efter et godt råd inden for mine kompetencer eller en introduktion til nogen i mit LinkedIn netværk, så er du altid velkommen til at kontakte mig.  

Ole Rasmussen

Service, reparation og ombygning

Har du brug for at få repareret din motor, står vi klar til at hjælpe dig.

Samtidig har vi hjælpe dig med service, reparation og ombygning af

 

  • elektromotorer AC/DC
  • frekvensomformere
  • ventilatorer
  • pumper af enhvert art
  • omformeranlæg
  • elektromekanisk udstyr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!