• Eegholm elektromekanisk værksted

Industriteknisk service

Vi fungerer som problemløser for industrivirksomheder, elektromekaniske værksteder og skibsfartsindustrien.

Fleksibel serviceleverandør

Vi udfører elektromekanisk service og reparationer samt vedligehold af elektriske installationer og anlæg. Visse opgaver løses ude i din virksomhed, andre på vores eget værksted, der er udstyret med det nyeste og mest avancerede værksteds- og testudstyr. Vores erfarne og dygtige serviceteknikere tager sig af opgaverne.

Vores industritekniske værksted opererer over hele landet. Vores veludstyrede rullende værksteder rykker hurtigt ud, og vi står klar til at servicerer dig 24 timer i døgnet, året rundt. Og er der brug for service andre steder i verden, klarer vi også det. Specielt skibsfarten serviceres worldwide.

Effektiv servicering

Vores serviceteknikere kan termografere og under drift identificere elektriske defekter, slitage og andre kritiske fejl på bl.a. el-motorer, generatorer og el-tavler. Derigennem forebygger vi fejl og forhindrer produktionsstop. Vi har teknisk udstyr til at udføre en effektiv vådrensnins af elektriske og elektroniske anlæg, og har specialudstyr til lejekontrol og vibrationstests.

Afdelingen løser derudover en lang række elektromekaniske specialopgaver, som reperation og omvikling af el-motorer, f.eks. til anden spænding eller effekt, udskiftning af lejer, ombytning af gear, m.m. Vi kan opbygge og vedligeholde sikkerhedslagre hos dig, ligesom vi kan levere alt inden for tilbehør og reservedele.

Generatorer

Vi har stor ekspertise inden for salg og service af forskellige typer generatoranlæg lige fra driftsanlæg, stationære og mobile anlæg samt nødstrømsanlæg.

Generatoranlæg konstrueres efter specielle behov og krav til driftsform, f.eks. automatisk omkobling samt blinkfri tilbagekobling til netdrift.

 

Download

Infoblad