ATB introducerer ny højeffektsmotor fra 160 kW til 2.250 kW der er velegnet til frekvensomformer drift og der nemt monteres i flere industrielle applikationer og miljøer.

Højeffektsmotor sortimentet udvides med en IC411/IC416 motor med forbedret kølingssystem. Den nye række af højeffektsmotorer er udviklet af et internationalt team af ATB specialister for at opnå maksimal ydeevne. Højeffektsmotoren har et forbedret IC 411/IC416 kølingssystem og et reduceret støjniveau.

Andre fordele der kan fremhæves er lave lejetemperaturer, minimalt vedligehold og klemkasse med flere monteringsmuligheder.

Højeffektsmotor – teknisk data

  • Effektområde: 160 kW til 2.250 kW
  • Højeffektmotor: op til 97,5%
  • Omfattende udvalg af høj- og lavspændingsmotorer fra 2 til 8 poler
  • IE3 motorer op the 375 kW (iht. EN60034-30:20129)
  • Tæthedsklasse: IP55 som standard, mulighed for IP65

Kort om ATB

Eegholms leverandør af el-motorer, ATB Antriebstechnik, har en solid erfaring med produktdesign og fremstilling af el-motorer til adskillige applikationer. ATB er én af de førende motorproducenter af motorer og driftanlæg til flere industrisektorer.

Produktprogrammet strækker sig fra 25W til 25MW og indeholder standard og kundespecifikke løsninger. Med mærker som Schorch, Morley, Laurence Scott og Brook Crompton i deres produktsortiment har ATB en kvalificeret løsning til alt.

Vil du vide mere, så kontakt…

Har du brug for rådgivning, hjælper vi dig gerne med at finde den optimale løsning inden for elektroniske og mekaniske transmissioner.

Kontakt Halldor på 7312 1221 eller send en mail på hak@eegholm.dk .

Du kan også læse mere på vores hjemmeside eller besøg vores webshop, og bestil din el-motor nemt og enkelt!

Vi står klar til at hjælpe dig!

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Salgsansvarlig

Mobil 4035 8654
phn@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!