Gearmotorer

Gear og gearmotorer fra 1W – 45kW med drejningsmoment fra 0,1 – 7500 Nm.

Tandhjulsgear, fladgear, keglegear, snekkegear, variatorgear, planetgear, “slørfri” harmonic-gear samt specialgear leveres med AC- og DC-motorer, både i standardudførelse og efter kundeønske.

Gear og gearmotorer fra Eegholm er lagt ud til drift i alle former for industrier med op til 3 års garanti.

Gearmotorer fra Bauer Gear Motor
Gearmotorer fra WEG

Du skal ikke kun kigge på din gearmotor… 

…det er det samlede billede, der er afgørende!

Når det skal vurderes, hvor du kan sætte ind henne for at spare energi, er det vigtigt ikke blot at kigge på gearmotorer.

Det samlede billede er afgørende, og derfor er det af stor betydning at hele gear-motor-frekvensomformer applikationen tages i betragtning for at finde den optimale løsning.

Vælg den gearmotor kapsling du har brug for!

Som noget nyt kan du vælge lige netop den kapsling, du har brug for – aluminium eller rustfri stål.

For at opfylde fødevareindustriens strenge krav er gearmotoren totalt indkapslet i glat udførelse, dvs. ingen ventilatorvinge, ingen skruehoveder og ingen køleribber hvor skidt, snavs og dermed bakterier og vira kan samle sig.

Bredt program af gearmotorer til den danske industri

Med vores alsidige program af gear og gearmotorer samt vores ekspertise er du sikker på at få en løsning, der bygger på det optimale forhold mellem koncept og økonomi.

Det alsidige gearprogram  finder typisk anvendelse i den krævende del af industrien, hvor der lægges vægt på:

  • stor produktionssikkerhed
  • høj virkningsgrad
  • lave driftsomkostninger
  • lave vedligeholdelsesomkostninger
  • let rengøring

Gearmotorer, der lever op til de strenge rengøringskrav

Kravene til hygiejne/afrensning og modstand over for fugt og korrosive miljøer, som er udsat for hyppige afvaskninger, bliver kontinuerligt højere.

Standarderne der gælder for alle fødevare-, kemiske- og farmaceutiske sektorer, forudsætter strenge vaske- og afrensningsprocesser. For ikke at påvirke virkningen af rense- og afrensningsmidler, skal coatingen af maskinerne være så jævn som mulig og sikre maksimal rengøringsmulighed med vandstråler.

Oriental Motor og Bauer Gearmotor tilbyder gearmotorer specielt designet og fremstillet til anvendelse i levnedsmiddelindustrien.
For at opfylde levnedsmiddelindustriens skrappe krav er gearmotoren totalt indkapslet i glat udførelse, dvs. ingen ventilatorvinge, ingen skruehoveder og ingen køleribber hvor skidt og snavs kan sætte sig.

Korrosionsbeskyttelse
Korrosionsbeskyttelse af gearmotoren udføres først efter slutmontagen, der er altså ingen samlinger, hvor snavs og bakterier kan samle sig.

Der anvendes en specialcoating, som er modstandsdygtig over for vand og aggressive rengøringsmidler. Gearets akseltap er i rustfrit materiale og med notgang. Gearmotorerne leveres i farven hvid så enheden nemt kan kontrolleres for urenheder.

Applikationer
Perfekt til alle applikationer f.eks. transportbånd, håndteringsmaskiner, opskærere, fyldemaskiner, omrørere, doseringsudstyr og pakkemaskiner indenfor levnedsmiddel- og medicinalindustrien.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Kundeansvarlig

Mobil 4035 8654
phn@eegholm.dk

Jan Hansen

Jan Hansen

Teknisk supporter

Telefon 45 2710 3748
jha@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!