Du skal ikke kun kigge på din gearmotor – det samlede billede er afgørende

Når det skal vurderes, hvor du kan sætte ind henne for at spare energi, er det vigtigt ikke blot at kigge på gearmotorer. Det samlede billede er afgørende, og derfor er det af stor betydning at hele gear-motor-frekvensomformer applikationen tages i betragtning for at finde den optimale løsning.

Forbedre din bundlinje med individuel energiberegning!

Vi laver en energiberegning af din applikation ved hjælp af en specialudviklet energiberegner. Data fra energiberegneren og en vurdering fra et fagkompetent team munder ud i en energibesparende løsning.

Mangeårige erfaring med kundespecifikke løsninger kombineret med Bauers kvalitetsgear og energieffektive gearmotorer sikrer dig den mest energirigtige gearmotorløsning.

For dig betyder det flere penge på bundlinjen på grund af lavere elforbrug og en reduceret CO2 udledning.

Kort om gearmotorer fra Bauer Gear Motor

Bauer Gear Motor er en førende, europæisk producent af gearmotorer af høj kvalitet, som fremstiller tekniske løsninger til en bred vifte af industrier, inklusive materialehåndtering, metalsektoren, fødevarebehandling og energisektoren.

Tag os med på råd ved din næste opgave

Product Manager, Gunnar Johannsen står klar til at hjælpe dig, og kan kontaktes på tel 4059 8508 eller pr. mail guj@eegholm.dk.

Læs mere omkring Bauers brede gearmotorprogram.

Vi står klar til at hjælpe dig...

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Salgsansvarlig

Mobil:+45 4035 8654
Mail: phn@eegholm.dk

Dorte S. Sørensen

Dorte S. Sørensen

Sales Supporter

Mobil 45 2710 3757
dss@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!