Her er gearmotoren, som er specielt designet og fremstillet til anvendelse i levnedsmiddelindustrien og andre brancher, hvor der er skærpede krav til hygiejne og hyppige afvaskninger.

Gearmotorerne er vandtætte og støvafvisende og opfylder IEC normen IP67.  Motorerne er afvisende overfor vandsprøjt, men tåler ikke hårde vandstråler eller at blive nedsænket i vand.

Skrappe krav fra levnedsmiddelindustrien

For at reducere risikoen for bakterievækst og for at ofylde levnedsmiddelindustriens skrappe krav er gearmoto­ren indkapslet i glat udførelse, hvilket betyder ingen ventilatorvinge, ingen skruehoveder og ingen køleribber, hvor skidt og snavs kan sætte sig. Der anvendes en specialcoating, som er modstandsdygtig over for vand og aggressive rengøringsmidler.

Gearets akseltap er i rustfrit materiale og med notgang. Gearmotorerne leveres i farven hvid så enheden nemt kan kontrolleres for urenheder.

Applikationer

Yderst velegnet til alle applikationer f.eks. transportbånd, håndteringsmaski­ner, opskærere, fyldemaskiner, omrørere, doseringsudstyr og pak­kemaskiner indenfor levnedsmiddel- og medicinalindustrien.

Tekniske data

  • Effekt:  25W – flangemål 80 | 40W – flangemål 90 | 60W og 90W – flangemål 104
  • Gearudvekslinger: 20 gearudvekslinger fra 3:1 til 180:1 
  • Moment: op til 30 Nm
  • Volt: 1-faset 230V og 110-115V samt 3x230V til frekvensomformerdrift.

Vil du høre mere om dine fordele og muligheder…

Så tag fat i Poul-Henning på mobil 4035 8654 eller send en mail til phn@eegholm.dk .

Vi står klar til at hjælpe dig...

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Kundeansvarlig

Mobil +45 4035 8654
phn@eegholm.dk

Klaus Jacobsen

Klaus Jacobsen

Salg og teknisk support

Mobil +45 4314 1805
kja@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!