• Eegholm frekvensomformer Vacon WEG

Frekvensomformere

Vi tilbyder frekvensomformere der dækker et bredt effekt- og spændingsområde. Nem og enkel programmering via logisk menu er en selvfølge i alle størrelser. Ændring af tæthedsgraden fra IP21 til IP54 sker i et "snuptag". 

Frekvensomformerne er som standard modultopbyggede med plads til flere forskellige optionskort. De kan leveres med specielt kundetilpassede applikationer eller en standard "alt-i-én" applikationspakke.
 

WEG frekvensomformere

WEG tilbyder et bredt udvalg af frekvensomformere fra mini-frekvensomformere til 1.100 kW frekvensomformere.

I udviklingsfasen, er der lagt stor vægt på at frekvensomformerne skal være nemme og hurtige at installere gennem plug-and-play filosofien.

Eegholm tilbyder WEG el-motorer og frekvensomformere til en fordelagtig pakke-pris, og tilbyder samtidig en forlænget garantiperiode.
 

Vacon frekvensomformere

Vacon leverer frekvensomformere med en effekt fra 0,25 kW til 3 MW og er drevet af en passion for at udvikle, fremstille og sælge de bedste frekvensomformerløsninger i verden.

Frekvensomformerne giver optimal proceskontrol og energieffektivitet for el-motorer. Vacon frekvensomformere er en vigtig komponent i produktion af energi fra vedvarende energikilder

Vacon frekvensomformere har optimal ydelse, brugervenlig betjening og stor driftssikkerhed!

  1. Tilmeld nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, modtager du produktnyheder cirka 5 gange årligt
  2. Ugyldig indtastning
  3. Ugyldig indtastning