Forretningsidé

  • Kundespecificeret hardwareudvikling (mikroprocessorteknologi) til nicheområder inden for styring og overvågning
  • Kundetilpasset softwareudvikling på Windows platformen til styringer, datakommunikationsløsninger, fjernkontrolanlæg og mindre administrative systemer
  • Forretningsområder: Industriel automation og Transport på OEM basis (Original Equipment Manufacturer)
Eegholm software og elektronik - forretningsidé

Vil du vide mere, så tag fat i Ole...

Lad os tage en uforpligtende snak. Ring eller skriv til mig, så tager vi en snak om hvordan vi kan gøre en forskel for din forretning.

Du træffer mig på mobil +45 6155 3081 og på mail or@eegholm.dk.

Hvis du leder efter et godt råd inden for mine kompetencer eller en introduktion til nogen i mit LinkedIn netværk, så er du altid velkommen til at kontakte mig.  

Ole Rasmussen

Skræddersyede styreløsninger – ofte det prisrigtige alternativ

Vi ved af erfaring, at det ofte ved lidt større serier er mere økonomisk fordelagtigt at udvikle en skræddersyet styreløsning frem for at sammensætte flere standardkomponenter.

Vi besidder omfattende proceskendskab fra flere brancher. Vi analyserer grundigt kundens behov og udvikler den løsning, der er bedst, billigst og mest pålideligt løser den stillede opgave.

Det kan dreje sig om udvikling og produktion af print med en mikroprocessorstyring, eller en PC-løsning til brugervenlig interface og databehandling, som overbygning på kundens eget produkt. Eegholm leverer også kombinerede løsninger.

En yderligere fordel ved skræddersyede styreløsninger er, at disse typisk er langt mere kompakte og således lettere kan indpasses i maskiner og anlæg

Eegholm software & electronics - overblik

Forretningsidé

Samarbejdet

Specialer

Tekniske kompetencer

Løsninger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!