De lette og kompakte drev er bl.a. optimale til automatiserede styrede køretøjer (AGV’er) i produktionen.

BLV-R-serien med børsteløse motorer og drivere fra Oriental Motor fås med nominelle effekt på 100 og 200 W.

Motorerne i BLV-R-serien fås med tandhjulsgear, fladgear eller uden gear med rund aksel. Der er også mulighed for elektromagnetisk bremse. Motorerne med fladgear bidrager markant til pladsbesparelse, da monteringen udføres direkte uden forbindelsesdele som koblinger.

Driveren er kompakt og vejer kun 120 g, og så er den kompatibel med Modbus (RTU) og CANopen kommunikation.

Høj effekttæthed

Motorerne er meget kraftige; for eksempel kan to motorer med en nominel effekt på 100 W hver og tandhjulsgear transportere en belastning på 180 kg ved to meter i sekundet. Derfor er disse drev optimalt egnede til automatiserede styrede køretøjer (AGV’er) i produktion.

Der er mulighed for jævn start/stop i hele hastighedsområdet fra 1 til 4.000 o / min. For eksempel kan en AGV undgå andre køretøjer eller genstande uden at påvirke belastningen. Den høje opløsning på 0,01° tillader præcis positionering, f.eks. til at stoppe en AGV i en defineret stopposition med præcis nøjagtighed.

AGV
AGV

Mange funktioner, nem parametrering

Der er forskellige funktioner til rådighed for at tilpasse BLV-R serien til den respektive applikation, såsom momentbegrænsning, der forhindrer motorstop på grund af overbelastning. Det er også muligt at holde en belastning uden elektromagnetisk bremse, når motoren er i stå.

Parameteriseringssoftware understøtter også brugeren under installation, drift og vedligeholdelse, f.eks. med praktiske overvågningsfunktioner.

Tekniske data

  • Udgangseffekt: 100 W, 200 W
  • Spænding: 24~48 VDC
  • Byggestørrelse: 90 – 110 mm
  • Mulighed for elektromagnetisk bremse

Hør mere om børsteløse motorer med drivere

Kontakt os i dag, og lad os finde den helt rigtige løsning til netop dit behov. Du træffer dit Eegholm team på telefon 7312 1212

Vi står klar til at hjælpe dig!

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Salgsansvarlig

Mobil 4035 8654
phn@eegholm.dk

Jan Hansen

Jan Hansen

Teknisk supporter

Telefon 45 2710 3748
jha@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!