El-motorer, gear og frekvensomformere

Hos os får du løsningen på enhver transmissionsopgave i din virksomhed. Løsninger som sikrer, at din produktion fungerer. Vi har et bredt og fleksibelt program af mekaniske og elektroniske transmissioner til industrielt og maritimt brug, og i tæt samarbejde med dig finder vi frem til en kontrolleret og præcis transmission. Maksimal ydelse og udnyttelse af energien er altid indbygget i vores løsninger.

Gør som mange andre, og følg vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få produktnyheder, tips & tricks og gode artikler direkte i din indbakke cirka 5 gange årligt. Nul spam!

Vi tilbyder transmissionsløsninger med mange stærke sider

Elektriske og mekaniske transmissioner

Vores program af el-motorer er bredt og kendetegnende ved høj kvalitet og enkel betjening. Vi forhandler højkvalitets industri-, pumpe- og kundespecifikke el-motorer samt driftsikre gearløsninger.

Applikationerne er brugervenlige, hvilket sikrer hurtig udskiftning af dele, som vi kan levere hurtigt fra vores reservedelslager.

Programmet for mekaniske transmissioner omfatter også støjsvage sparemotorer, der giver en endnu højere virkningsgrad og udnyttelse af energien. Udover standard el-motorer kan vi også levere el-motorer med termisk viklingsbeskyttelse, stilstandsvarme, fremmedventilation og specialaksler.

Information

IE2 motorer i effektområdet 0,75 – 375 kW må ikke anvendes til formål inden for EU / EØS uden at være udstyret med en frekvensomformer. Undtaget er alle lagerførte elmotorer, der er produceret før ikrafttræden af denne regel.