Elcor slutter sig til tic elkas/Eegholm-gruppen

Den norske el-tavleproducent, Elcor, bliver en del af tic elkas/Eegholm-gruppen. Elcor slutter sig til den eksisterende gruppe bestående af tic elkas og Eegholm Group og etablerer dermed en fantastisk nordisk platform, støttet af den nordiske kapitalfond Axcel.

Frank Müntzberg, Group CEO for tic elkas/Eegholm-gruppen, udtaler “Vi er begejstrede for at få en så stærk norsk virksomhed med i gruppen, og vi ser frem til at arbejde sammen med ledelsen og medarbejderne for at finde synergier og udnytte hinandens færdigheder med henblik på at vokse i Skandinavien.”

Elcors nuværende ledelse og organisation i Norge vil forblive intakt og fortsætte med at udvikle virksomheden, som de succesfuldt har gjort det i de seneste mange år. Samtidig bliver Elcor en del af en større gruppe, hvor både medarbejdere og kunder vil drage fordel af samarbejdet på tværs af gruppen.

Knut Husebø, administrerende direktør for Elcor, ser en lys fremtid for Elcor og gruppen Han fortæller: “At være en del af denne gruppe giver os mulighed for at skalere nogle af de produktionsidéer, der har vist sig særdeles effektive for os, og integrere dem i større skala. Elcor og tic elkas/Eegholm-gruppen er drevet af den samme ideologi, hvilket, sammen med vores gode kemi, gør mig meget begejstret for vores fremtidige samarbejde.”

Axcel-partner Christoffer Müller siger: “Elcor passer fremragende ind i gruppen med sine dygtige medarbejdere og stærke position på det norske marked. Takket være dette partnerskab mellem førende aktører i industrien, er gruppen nu et skridt tættere på at blive markedsleder i Nordeuropa.” 

Handlen er endeligt betinget af myndighedernes godkendelse.

Elcor slutter sig til tic elkas/Eegholm-gruppen

Om tic elkas/Eegholm-gruppen, Elcor og Axcel

Om tic elkas/Eegholm-gruppen

tic elkas og Eegholm udgør tilsammen en førende virksomhed, der tilbyder komplette løsninger inden for eltavler og relaterede services. Dette inkluderer design af eltavler, produktion af hardware, softwareautomatisering, installation og andre services. For yderligere information, besøg www.ticelkas.dk eller www.eegholm.dk/eegholm-group.

Om Elcor

Elcor, en af Skandinaviens førende tavleproducenter, har mere end 30-års erfaring med at levere elektriske paneler til en bred vifte af brancher. Fra offshore-installationer til maritime projekter og landbaserede bygninger, har Elcor et ry for kvalitet og brugervenlighed. Virksomheden er certificeret i henhold til ISO9001:2015 og ISO14001:2015 samt andre internationale standarder, hvilket gør dem til en pålidelig partner for projekter, der kræver pålidelige el- og styretavler. Elcors nærhed til markedet giver dem mulighed for at levere skræddersyede løsninger med korte leveringsfrister. For mere information, besøg https://elcor.no/.

 

Om Axcel

Axcel blev grundlagt i 1994 og er en nordisk kapitalfond med fokus på fire sektorer: teknologi, forretningsservices og industri, sundhed og forbruger. Vores team i Stockholm og København har 30 års erfaring med at opbygge virksomheder gennem en samarbejdsorienteret tankegang og en struktureret tilgang til værdiskabelse. Axcel har rejst syv fonde med en samlet kapital på ca. € 4,1 milliarder fra nordiske og internationale investorer. Axcel ejer i øjeblikket 21 virksomheder med hovedkontorer på tværs af Norden og har foretaget i alt 71 platformsinvesteringer, 300 add-ons og 50 exits. For mere information, besøg www.axcel.dk.

Yderligere information

tic elkas/Eegholm Group:
Frank Müntzberg, Group CEO
Tel.: +45 51 21 62 85
E-mail: fm@ticelkas.dk


Elcor:
Knut Husebø, CEO
Tel.: +47 913 29 600
E-mail: knut.husebo@elcor.no

Axcel:
Christoffer Müller, Partner
Tel.: +45 29 38 53 66
E-mail: cm@axcel.dk

 

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!