fbpx

El-komponenter og kapslinger

Vi leverer markedets bedst sammensatte komponentprogram til styring, beskyttelse, regulering og overvågning af elektriske anlæg og el-motorer. Desuden har vi et komplet program inden for kapslinger, kabler og ledning, som dækker alle behov både inden- og udendørs.

Brug os som problemløser, når det gælder el-komponenter og kapslinger

Uanset hvilke komponenter og kapslinger, du har brug for til dine produkter eller produktionsmaskiner, hjælper vi dig med at finde den bedste løsning. Hos os bliver du betjent af produktspecialister, som er fortrolige med de lovgivningsmæssige krav og som – hvad kapslinger angår – helt fra starten tager højde for EMC-hensyn, materialebestandighed, kapslingsgrad og krav til mekanisk styrke.

Med os som leverandør af el-komponenter og kapslinger kan du få alt på ét sted. Det giver nogle fordele rent praktisk, og desuden får du kontinuitet på så vigtige områder som kvalitet, pris og leveringssikkerhed.

Komplet program af kapslinger

Når det gælder kapslinger går du ikke forgæves. Vores skabs- og kasseprogram omfatter alt – små kapslinger til elektronikprodukter, vejrbestandige kapslinger til styringer, som skal monteres udendørs, og helt store skabe til styretavler.

Du kan få dine kapslinger bearbejdet, så de opfylder specifikke krav, du måtte stille. Vi udarbejder tegninger som grundlag for bearbejdning og montage og laver udfaldsprøver, hvis du ønsker det.

Vi kan forsyne kapslingerne med PG og metrisk gevind, lave udskæringer til trykknapper og displays, montere print, forskruninger, skinner osv. Kort sagt vi udfører alle former for mekanisk bearbejdning. Vores maskinpark sikrer at bearbejdningen er af samme høje, ensartede kvalitet som kapslingerne er udført i.

Vi står klar til at hjælpe dig...

Jørgen M. Lund

Jørgen M. Lund

Product Manager

Tel +45 7312 1266
jml@eegholm.dk

Dorte S. Sørensen

Dorte S. Sørensen

Sales Supporter

Tel +45 2710 3757
jml@eegholm.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!