El-komponenter og kapslinger

Vi leverer markedets bedst sammensatte komponentprogram til styring, beskyttelse, regulering og overvågning af elektriske anlæg og el-motorer. Desuden har vi et komplet program inden for kapslinger, kabler og ledning, som dækker alle behov både inden- og udendørs.

Skabe
Montagekasser
Bearbejdningscenter
Lokkeværktøj Hawa
Danfoss industriautomatik
Selec relæer, timere, timetællere
Ledningskanaler
Positioneringsudstyr
Timerelæer og impulstællere
Maskinkapslinger

Få svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på en Bopla Euromas M og T kasse?

M kasser er lavet af polycarbonat plast, som er stærkere end ABS plast og derfor er M kasser velegnet til udendørs brug.

T kasser er lavet af ABS plast og bør primært anvendes indendørs.

Har I også rustfrie kapslinger?

Ja, vi har både klemkasser og skabe. Dem får du i både AISI 304 og AISI 316 rustfri stål.

Hvad er forskellen på AISI 304 og AISI 316?

AISI 304 er rustfri stål, hvor der kan komme overfladerust på. AISI 316 er rustfri og syrefast stål, hvor der ikke kan komme overfladerust eller syreskader.

Hvad hedder gevindbolten, som anvendes til manuel hulstansning med Häwa’s værktøjer?

Den hedder trækbolt og findes i forskellige størrelser. Afgørende for valg af trækbolt er hvilken Häwa håndpumpe man bruger.

Kan man købe Häwa stanseværktøjer efter kundespecifikke mål?

 Ja, men der skal fremstilles metal-støbeværktøjer til dette ene specielle stanseværktøj. Omkostningerne kan nemt løbe op i 75.000 kr. og mere.

Brug os som problemløser, når det gælder el-komponenter og kapslinger

Uanset hvilke komponenter og kapslinger, du har brug for til dine produkter eller produktionsmaskiner, hjælper vi dig med at finde den bedste løsning. Hos os bliver du betjent af produktspecialister, som er fortrolige med de lovgivningsmæssige krav og som – hvad kapslinger angår – helt fra starten tager højde for EMC-hensyn, materialebestandighed, kapslingsgrad og krav til mekanisk styrke.

Med os som leverandør af el-komponenter og kapslinger kan du få alt på ét sted. Det giver nogle fordele rent praktisk, og desuden får du kontinuitet på så vigtige områder som kvalitet, pris og leveringssikkerhed.

Komplet program af kapslinger

Når det gælder kapslinger går du ikke forgæves. Vores skabs- og kasseprogram omfatter alt – små kapslinger til elektronikprodukter, vejrbestandige kapslinger til styringer, som skal monteres udendørs, og helt store skabe til styretavler.

Du kan få dine kapslinger bearbejdet, så de opfylder specifikke krav, du måtte stille. Vi udarbejder tegninger som grundlag for bearbejdning og montage og laver udfaldsprøver, hvis du ønsker det.

Vi kan forsyne kapslingerne med PG og metrisk gevind, lave udskæringer til trykknapper og displays, montere print, forskruninger, skinner osv. Kort sagt vi udfører alle former for mekanisk bearbejdning. Vores maskinpark sikrer at bearbejdningen er af samme høje, ensartede kvalitet som kapslingerne er udført i.

Vi står klar til at hjælpe dig...

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Jørgen M. Lund

Jørgen M. Lund

Product Manager

Tel 7312 1266
jml@eegholm.dk

Dorte S. Sørensen

Dorte S. Sørensen

Sales Support

Tel 2710 3757
dss@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!