To nye drivere i miniatureformat til at styre AZ stepmotorer. Driverne er designet til EtherCAT-tilslutning eller RS-485-kommunikation og kan anvendes til alle AZ-drev med jævnspænding (24/48 VDC).

AZ-motoren fra Orientalmotor er en closed-loop stepmotor med absolut sensor, som både kan bruges uafhængigt og som drev i aktuatorer som f.eks. lineære føringer og rundborde.

Nye drivere er mere kompakte og vejer mindre

Den mest markante forskel i forhold til de tidligere drivere er den kompakte størrelse og den lave vægt. Versionen til RS-485-kommunikation vejer kun 56 gram og måler 47x53x24 mm.

I applikationer som f.eks. et automatisk guidet køretøj (AGV) betyder hvert gram mindre vægt et lavere strømforbrug og er dermed mere energieffektivitet. Der er også taget hensyn til pladsbesparende montering, så driveren kan nemt monteres direkte med to skruer uden DIN-skinne.

Mulighed for spændingsovervågning

Du har mulighed for at overvåge spændingen med en programmerbar controller, så der kan udsendes et alarmsignal, hvis spændingen falder under et foruddefineret niveau. Dette er essentielt for AGV-applikationer for at undgå batterisvigt under drift.

En anden fordel for batteridrevne applikationer er “Servo Emulation Mode”, som optimerer strømmen, så den passer til belastningen: Strømmen er højere for tunge belastninger og lavere for lette belastninger.

Det betyder, at batteriets levetid og dermed driftstiden forlænges.

Til disse applikationer har de et bredt spændingsforsyningsområde;

  • Ved 24 VDC er det 20-32 VDC
  • Ved 48 VDC 40-55 VDC.

Vil du høre mere om de nye drivere?

Kontakt os i dag, og lad os finde den helt rigtige løsning til netop dit behov. Du træffer dit Eegholm team på telefon 7312 1212.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Salgsansvarlig

Mobil 4035 8654
phn@eegholm.dk

Jan Hansen

Jan Hansen

Teknisk supporter

Telefon 45 2710 3748
jha@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!