Tilbehør

DAE M12 – lad dog dine kapslinger ånde
Elektroniske kasser, der skal beskyttes mod fugt, bygges normalt ind i en kasse med en tæthedsgrad på mindst IP65. På trods af denne høje tæthedsgrad forekommer der alligevel tilfælde med kortslutninger eller korrosion på grund af fugt.

Men hvorfor forekommer disse tilfælde? De kasser der er IP-testede kan holde væske, men ikke gasarter ude! Ved væske forstår man vand i flydende tilstand, mens man ved fugtighed forstår vand i gastilstand.

Forløbet
På grund af temperatursvingninger kan der opstå et undertryk i kassen. Ved den automatiske trykudligning, bliver luft og dermed også vandpartikler suget ind i kassen. I kassen sker der en kondensation af vandet og dette fører til de nævnte forstyrrelser.

Løsningen
Bopla‘s trykudligningselement DAE M12 sørger for at udligne tryksvingningerne i kassen. Fugt kan ikke trænge igennem DAE M12. Tæthedsgraden for dette ventilationssystem er i installeret tilstand IP69K (DIN VDE 0470, erstatning for DIN 40050). Tæthedsgraden for kassen bliver derved tilgodeset. Da der ikke længere opstår et undertryk i kassen, slipper man for kondensation, og elektronikken er beskyttet mod forstyrrelser forårsaget af fugt.

Vi står klar til at hjælpe dig...

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Jørgen M. Lund

Jørgen M. Lund

Product Manager

Tel 7312 1266
jml@eegholm.dk

Dorte S. Sørensen

Dorte S. Sørensen

Sales Support

Tel 2710 3757
dss@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!