Bliv automatikteknikerlærling og kickstart din karriere

Vi søger flere automatikteknikerlærlinge i Eegholm GROUP, så er du klar til at starte din karriere med en lærlingeplads, og vil du gerne arbejde i skiftende miljøer og opgaver? Så er det dig vi leder efter.

Nu har du en unik mulighed for at arbejde i flere virksomheder under dit uddannelsesforløb, – hvad enten du har bestået Grundforløb, eller allerede er automatikmontør og gerne vil i gang med overbygningen.

I samarbejde søger Eegholm og AUTOMATIC SYD (Eegholm GROUP) to eller flere engagerede automatikteknikerlærlinge, som får en unik mulighed for at blive kombinationslærlinge.

Som kombinationslærling er du tilknyttet hhv. AUTOMATIC SYD og Eegholm skiftevis, men du følger ellers samme uddannelsesforløb som almindelige automatiklærlinge.

Du skal være indstillet på, at din arbejdsplads er i hhv. Sønderborg og Broager.

Hos Eegholm vil du komme til at arbejde med opbygning og montage af el-styretavler, slut-test af tavler og reparation af el-motorer. Du får også mulighed for at prøve kræfter med lignende opgaver i vores polske fabrik, og dermed tilegne dig positiv erfaring i en anden kultur.

Hos AUTOMATIC SYD får du mulighed for en turnusordning, hvor du kommer rundt i vores konstruktions, automations – og serviceafdeling. El-tavleproduktionen vil være din kerneafdeling, hvor du kommer til at arbejde med opbygning, montage og slut-test af eltavler.

Ud fra de beskrevne arbejdsområder sammensætter vi en pakke af relevante moduler, som skal danne grundlag for din uddannelse.

Vi lægger desuden op til, at du tager dine skoleforløb på EUC Syd i Sønderborg, der har været med til at skræddersy et forløb for vores kombinationslærlinge.

N

Ansvarsområde

 • Ansvar for eget montagearbejde
 • Ansvar for samarbejde med dine kollegaer
 • Service/projekt
 • Styretavleudvikling
 • Arbejdsinstruktioner- og diagramlæsning
N

Kvalifikationer

Vi søger aktive og ansvarsbevidste lærlinge, der har lyst til at prøve kræfter inden for forskellige områder: 

Vi forventer således, at du opfylder nedenstående krav:   

•    Du er fleksibel og flytbar geografisk
•    Du har bestået Grundforløbet
•    Generelle gode skolekundskaber

N

Forventninger til dig

 • Du er ansvars-, sikkerheds- og kvalitetsbevidst
 • Du udviser initiativ og er troværdig
 • Du er engageret og har en interesse for faget
 • Du er mødestabil
N

Vi tilbyder dig

 • Daghold, flextidsordning, pensionsordning og adgang til attraktiv sundhedsforsikring
 • Et team med et stærkt socialt sammenhold med en række spændende medarbejderaktiviteter igennem året, events og pop ups

Din trivsel er vigtig for os

Du vil opleve et særligt sammenhold med din kolleger på tværs af engagerede teams, der alle glæder sig til at få en ny kollega.

Vi vil gerne læse om, hvorfor du søger lærepladsen, hvorfor automatikteknikerfaget interesserer dig, lidt om hvem du er som person, hvilke jobs du eventuelt har haft før samt hvad du laver i din fritid. Husk at skrive kontaktoplysninger.

Send din ansøgning

Ansøgningerne bliver håndteret løbende. Du sender din ansøgning og CV ved at trykke på ”Send din ansøgning nu”.

Ansøgning senest den 15. juni 2022.

Hvis der er spørgsmål vedr. ansøgningsprocessen eller uddannelsesforløbet, så kan du kontakte May-Britt Franke, Tlf.: +45 53377806.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere om Eegholm a/s på www.eegholm.dk.

Eegholms Facebook-profil kan du i vores videoer møde nogle af dine kommende kolleger.

Om virksomheden:

I Sønderborg på Als beskæftiger Eegholm A/S 63 medarbejdere. Virksomheden er en danskejet og yderst anerkendt producent af el-tavleløsninger. Vores kunder er typisk danske maskinbyggere, der afsætter deres færdige applikationer i hele verden.

Eegholm A/S er en del af Eegholm Group, som har to produktionssteder i Danmark og ét i Polen. Eegholm Group beskæftiger i alt 180 medarbejdere og er blandt de fem største producenter i Danmark inden for sit felt. Succesen er skabt gennem vedvarende, målrettet udvikling og, ikke mindst, et kompromisløst fokus på dygtigt håndværk, kvalitet og kundeservice.

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!