Derfor  skal du vælge et APEX planetgear

Med designværktøjet kan du hurtigt og nemt finde det planetgear, du står og mangler. Her får du 7 andre grunde til at købe et APEX planetgear!

 

Håndbetjente lokkeværktøjer – stans huller også i allerede monterede skabe! 

Stans nemt huller med de håndbetjente lokkeværktøjer fra Häwa. Du får mulighed for at lokke huller i svært tilgængelige vinkler, f.eks. i allerede monterede skabe.

Leder du efter slæberinge, der er udviklet til høj performance miljøer, har et kompakt design eller kan fås med en indvendig diameter op til 1.270 mm? Se slæberingene på HI2017 – stand M9426.

Sådan får du mere plads i din applikation - kompakt VACON20 frekvensomformer

Du får en kompakt Vacon20 frekvensomformer, der er udført i et pladsbesparende design og passer ind på smalle steder. Og så er den fyldt med funktioner, der hjælper med af forbedre systemets ydeevne.

 

Derfor skal vi serieproducere dine el-tavler

Hvis du har behov for flere ens el-tavler, kan du med ro i maven bestille dem hos os. Fra vores produktionssted i Polen, producerer vi dine el-tavler til en konkurrencedygtig pris. Besøg os på Hannovermessen stand E14, hal 5


Reducér trivielt og kostbart rutinearbejde – bestil din næste styretavle hos Eegholm

Bestilling af styretavler kan være både et trivielt og kostbart rutinearbejde. Ved hjælp af en konfigurator som vi udvikler til dig, kan du inden for få minutter få en præcis prisfastsættelse. Hør mere på Hannovermessen 2017 – hal 5, stand E14

Flere artikler ...

  1. Tilmeld nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, modtager du produktnyheder cirka 5 gange årligt
  2. Ugyldig indtastning
  3. Ugyldig indtastning