Lavt energiforbrug, længere levetid for din elmotor og et bedre arbejdsmiljø for blot at nævne et par af de positive konsekvenser, der er ved at benytte en frekvensomformer til at regulere din elmotor.

Ud over at give direkte energibesparelser, kan frekvensomformere også bruges til at opgradere eksisterende produktionsapparater og øge både kapacitet og kvalitet ved at sikre en bedre drift af hele installationen.

Med andre ord, tager det ikke lang tid før din investering i frekvensomformere har tjent sig selv ind.

Få hér 5 fordele ved at anvende en frekvensomformer på din elmotor

 1. Reducér strømforbruget
  Med en frekvensomformer falder elforbruget proportionalt med faldende hastighed. Frekvensomformere kan sikre, at der hele tiden doseres lige præcis den rigtige frekvens. Et drev som kører med halvt omdrejningstal bruger kun ca. 12,5% af den nominelle effekt, hvilket betyder besparelser af dit strømforbrug.
 1. Øg produktionen og minimer slid
  Justering af hastigheden i en produktionsproces giver en række fordele. Produktionen kan øges, mens materialeforbrug og slid reduceres og kassationsprocenten nedbringes.
 1. Forlæng levetiden af din elmotor ved at reducere antallet af direkte start
  Antallet af direkte start kan nedbringes komplet. Ved brug af bløde start- og stopramper kan en unødvendig hård behandling af maskinens komponenter undgås, og levetiden for din el-motor forøges.
 1. Mindre vedligeholdelse
  En frekvensomformer kræver minimal vedligeholdelse. Ved kørsel med lave omdrejningshastigheder, øges anlæggenes levetid.
 1. Mindsker støj fra anlægget
  Ved at benytte en frekvensomformer, kører anlægget ikke hurtigere end nødvendigt. Transportbåndets fremføringshastighed kan tilpasses præcis til den ønskede arbejdshastighed. Flasker på et transportbånd i et aftapningsanlæg støjer væsentlig mindre, hvis båndets hastighed kan nedsættes, når der er kø på båndet.

Har du brug for et hurtigt overblik over spænding, belastning eller omdrejninger på din frekvensomformer, så er Vacon100 frekvnesomformeren det rigtige valg for dig.

Med en Vacon100 frekvensomformer får du et baggrundsbelyst grafisk display, hvor du kan se dine informationer klart og tydeligt.

Du kan dele displayet op, så du kan se 4, 6 eller 9 linier på samme display.

Du har mulighed for at koble frekvensomformeren op med en PLC eller en HMI.

Hvor finder jeg quickguides til mine Vacon frekvensomformere?

Den medsender vi altid via mail ved bestilling, da vi ønsker at minimere CO2 udslippet. 

Find din quickguide og andre dokumenter hér – https://www.eegholm.dk/vacon-frekvensomformere/. Klik ind på den ønskede frekvensomformer og find dine downloads og quickguides længere nede på siden.

 

Teknisk rådgivning – kort leveringstid på elmotorer og frekvensomformere

Giv os et kald på 7312 1212 hvis du har brug for hjælpe til at finde den optimale el-motor eller frekvensomformer til din løsning.

Vi lagerfører et stort udvalg af frekvensomformere og elmotorer, så bestiller du inden kl. 13:00, får du leveret dagen efter.

Få her et hurtigt overblik Vacon frekvensomformere og elmotorer…

Vacon20 frekvensomformer
Vacon20 cold plate frekvensomformer
Vacon20x frekvensomformer
Vacon100 industrial frekvensomformer
Vacon100 flow frekvensomformer
Vacon100x frekvensomformer
ATB elmotor

Vi står klar til at hjælpe dig!

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Thomas Behrmann

Thomas Behrmann

Salg og teknisk support

Mobil +6120 5321
thb@eegholm.dk

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Salgsansvarlig

Mobil:+45 4035 8654
Mail: phn@eegholm.dk

Eegholm eltavler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!