Som du måske allerede har set, er alle OK plus stationerne rundt i landet blevet udstyret med 15” farvedisplay på alle standere. Sammen med vores faste samarbejdspartner, Hamag, der står for den mekaniske opbygning, har Eegholms udviklingsafdeling udviklet medieplayeren.

Medieplayeren guider kunden gennem betalingsforløbet og anvendes til at vise forskellige reklamespots under tankningsforløbet. De reklamespots der vises, er individuelt fastlagt for hver enkelt station. Visningen kan styres på periode og tid, således at et bestemt spot kun vises f.eks. fredag og lørdag aften i august måned. 

Nye muligheder

Den større skærm er med til at give kunden en langt bedre oplevelse af tankningen. Vejledningen under betalingsforløbet er væsentligt forbedret gennem de grafiske fremstillinger, der visuelt fører kunden gennem processen. Under tankningsforløbet informeres kunden gennem reklamespots om fordelagtige tilbud.

Der er mulighed for at køre reklamespots med lyd. Det kan være reklamespots med synkron lyd, relevant speak lagt over reklamen eller der kan afvikles en standardiseret baggrundsmusik. Når der afvikles baggrundsmusik, og der tankes
på flere standere samtidigt, vil denne blive synkroniseret således at lyden afvikles parallelt.

Lydeffekter vil i fremtiden også kunne anvendes til at hjælpe kunden gennem processen, som f.eks. ved at sende påmindelser som <Indtast venligst deres PIN kode>.

Der arbejdes på at få implementeret en touchfunktion på skærmen. Én af de første features vil være at give kunden mulighed for at trykke på en kvitteringsknap, eller en [mute] knap, der vil gøre det muligt at fravælge lyden under tankning.

På sigt vil touch på skærmen også kunne benyttes til ensimpel tilbagemelding fra kunden.

Tekniske data

  • DedikeretWIN7 baseret  medieplayer
  • 15” farvedisplay, med 1500 NITS
  • Touch-skærm

”Få din egen elektronikafdeling”

Eegholm udviklingsafdeling kan fungere som din egen elektronikafdeling nøje tilpasset dine behov. Vi tilbyder alt fra hardwareudvikling og softwareudvikling til prototyper, test og løbende produktion. Du behøver kun at vælge de områder, du ønsker at gøre brug af.

 

Kontakt

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!